Division 1 – 5-6 maj

Välkomna till Division 1 i Skanör!

Skanörs Båtklubb står värd för den första deltävlingen i region Syd. Vi ser fram emot att erbjuda sprintrace i C55 på vattnen strax utanför Skanörs hamn.
För att göra det allsvenska konceptet med segling i tillhandahållna båtar tillgängligt för fler startar i år den underliggande Division 1 runt om i Sverige. Vinnarna får en plats i Allsvenskan 2019.
Division 1 är indelat i fyra regioner; Nord, Syd, Ost och Väst. Region Syd är i sina tur uppdelad i ostkusten respektive södra Sverige. Inom varje region kan 18 klubbar delta och det arrangeras två deltävlingar i vardera region. Efter dessa deltävlingar kommer region Syd att arrangera en final i Båstad.

Mer info om Division 1

Läs inbjudan Inbjudan Division 1 SkBK 5-6 maj 2018

Anmälan är öppen via Sailarena.

I samband med tävlingarna kommer utbildning för Seglingsledare Blå genomföras vilket innebär att utbildningsdeltagarna kommer att ingå i kappseglingsorganisationen under söndagen.

5-6 maj är också sjösättningshelg i Skanörs hamn. Vi hoppas att vi kan sammas om utrymmet och visa varandra hänsyn.

Information om olika boende i närheten finns här.

Tävlingsledare Malin Steffensen, malin@steffensens.se, 070-2970384