Information om Skanörs Båtklubbs verksamhet och Covid-19-coronavirus

Skanörs Båtklubb bevakar den löpande utvecklingen noga och följer Folkhälsomyndighetens och andra myndigheters bedömningar samt rekommendationer.

Vi har därför beslutat följande kring vår verksamhet.

Klubbhuset

• Vårt klubbhus är en populär samlingspunkt för både äldre och yngre medlemmar. Vi uppmanar alla att följa och respektera Folkhälsomyndighetens rekommendationer.
    • Känner du dig sjuk med symtom som snuva, hosta eller feber ska du stanna hemma
    • Tvätta händerna ofta med tvål och varmt vatten.
    • Hosta och nys i armvecket
    • Håll avstånd till människor du träffar och ta inte i hand när du hälsar
  • Vi rekommenderar våra medlemmar över 70 år att stanna hemma och begränsa kontakter med andra människor så långt det går. Behöver ni hjälp så tveka inte att utnyttja klubbens nätverk och be om hjälp.

Medlemsaktiviteter

• Lördagsfikat är inställt tills vidare.
  • Sailing Ladies 22 april – vi återkommer med besked
  • Vårmötet 24 april – vi avvaktar utvecklingen innan beslut tas

Jolleträningar

• Vi startar jolleträningen som planerat den 22 mars.
  • Träningen bedrivs utomhus i så stor utsträckning som möjligt.
  • Använd bara din egen handduk och vattenflaska.
  • Stanna hemma om du känner dig sjuk – åk inte till träningen

Observera att denna information gäller i nuläget och tillsvidare. Läget kan snabbt förändras och tagna beslut och rekommendationer kan komma att ändras med kort varsel.