Jollekickoff!

Lite halvmulet men fina vindar bäddade för en härlig jollekickoff som lockade 40 glada seglare, föräldrar och syskon. Våra gröna optiseglare fick äntligen göra säsongspremiär och några av klubbens Masterseglare hade krupit ut ur sitt vinteride. Optiseglarna, under överseende av Hugo, tränade båthantering för att hitta känslan i sina jollar efter vinteruppehållet. Oscar drillade E-jollar och Lasrar i starter. Med hela 10 jollar blev det fina fajter på startlinjen. Undertecknad höll sig dock på behörigt avstånd med full fokus på att skaka av sig vinterns ringrostighet. Jag citerar en annan av dagens masterseglare, Johan – ”Sittbrunnen har krympt under vintern”.

Väl i land väntade Calles grillade hamburgare, Sofias hembakade kärleksmums och hygge i klubbhuset.

Malin Eggertz Forsmark från Sparbanksstiftelsen kom och delade ut ett anslag på 15 000 kr som vi har tilldelats för att utveckla vår barn- och ungdomsverksamhet.

Jollesäsongen är härmed officiellt invigd!

Fler bilder från dagen

Malin – Junior-jolle kommittén