Klubbmästeriet

csm_littografin_klubbhuset_54b8db332e

Gemensamma Aktiviteter

Hittar Ni i aktivitetsplanen. Klubbmästeriet går också regelbundet ut med email. Har Du inte fått något så skicka ett email till an.holmstrom@comhem.se

Klubbmästeriet

Vi behöver till vissa aktiviteter vara fler som hjälps åt. Är Du intresserad så kontakta an.holmstrom@comhem.se

Välkommen att hyra Klubbhuset

Under perioden oktober till och med april kan du som medlem i Skanörs Båtklubb hyra vårt trevliga och välutrustade Klubbhus för privata fester.

Lokalerna är lämpliga för max 60 personer och det finns bord, stolar, glas, porslin och bestick för detta antal gäster.

För närmare detaljer kontakta Klubbmästare Anders Holmström 040/47 27 55 och 070-847 27 55 eller via email an.holmstrom@comhem.se eller lämna en intresseanmälan här.

Här är några enkla förhållningsregler för allas trevnad:

• Du måste vara medlem i SBK för att få hyra Klubbbhuset
  • Föräldrar ansvar för ungdomar under 25 år om ungdomarna vill hyra Klubbhuset

Ansvaret innebär att det måste finnas vuxna personer i lokalen eller i dess närhet

• Klubbhuset hyr du från klockan 13.00 första dagen till klockan 12.00 andra dagen
  • Grundhyran är 1 200 kronor. Önskar du låna Klubbens glas, bestick och porslin tillkommer 300 kronor. För halv dag mellan klockan 13.00 – 17.00, är hyran 600 kronor. (Barnkalas, Födelsedagmottagning eller liknande.)
  • Rökning i lokalerna är självklart förbjuden och vassa klackar på damskor förstör vårt trägolv.
  • Diskmaskinen får användas.
  • Städningen efter festen ansvarar du för.