Köpare sökes

Nu är vi i gång med vår försäljning via våra klubbmedlemmar som har valt att anmäla sig som säljare. Vi har skapat en ”allmän” webshop för er som bara vill stödja oss genom en beställning.

Det finns kataloger att titta i på båtklubben och det går också bra att göra beställning på plats i klubbhuset.Vi säljer aktivt fram till den 7/2 och därefter skickas alla paket ner till oss.Planen är att leverera alla beställda varor under vecka 7.Bor ni långt ifrån Skanör eller vill ha varorna direkt går det bra att få direkt leverans. Fraktkostnaden är 69 kr för en direkt leverans till dig.
Hjälp oss att nå våra mål och stöd oss genom att göra en beställning.Vi hoppas att våra gemensamma ansträngningar hjälper klubben att kunna genomföra alla de satsningar vi kommer att göra under 2019 på:
  • Allsvenskan
  • Extra utbildningar för tränare / seglare
  • Ungdomsverksamhet / seglarskola
  • Underhåll av våra båtar
Vi återkommer inom kort med mer information om hur själva försäljningen fortlöper.