Rikskval 1 Optimist – 30 april – 1 maj 2016

SBK

Skanörs Båtklubb hälsar seglare, föräldrar, coacher och åskådare välkomna till Rikskval 1 – 2016 för Optimistjollar.

Inbjudan Rikskval 1

Seglare ska fylla i och underteckna en rorsmansdeklaration. Finns för nedladdning här.

Välkommen till Skanörs hamn.

Sjösättning av följebåtar: Sjösättning av följebåtar sker på slipen i Skanörs hamn. Bilar med följebåtar kör rakt fram när ni kommer till hamnen. Sjösättning får ske under fredagen samt på lördag fram till kl. 09.30. Därefter får sjösättning av följebåt ske efter seglarna lämnat hamnen för dagens seglingar. Upptagning av följebåtar på söndag får ske med beaktande av att seglarna har företräde till slip. Följebåtar kan ligga kvar i Skanörs hamn över nätterna fredag-lördag samt lördag-söndag utan avgift. Instruktion om placering av följebåt över natt i hamn sker på plats.

Parkering: Parkering av både bilar och trailers sker på parkeringen söder om hamnen. Tag till vänster direkt när ni kommer till hamnen. Parkering är under tävlingsdagarna avgiftsfri för seglare och medföljande förälder/coach.

Avlastning jollar: Avlastning av jollar sker på södra parkeringen. Tag till vänster direkt när ni kommer till hamnen.

Nedan finns en enkel skiss över hamnområdet samt instruktion om procedur vid sjösättning samt uppställning av trailers och Optimistjollar.

Omklädning: Omklädningsmöjligheter finns i klubbhuset samt i hamnens faciliteter för båtgäster där även dusch (myntautomat 5-kronor) finns.

Boende: Förslag på boende.

Hotell
Hotell Spelabäcken Tel 040-47 53 00
Hotell Norregård     Tel 040-47 98 00
Hotell i Skanör o Falsterbo Tel 040-47 98 00

Camping
Ljungens Camping  , Tel 040-47 11 32 email: ljungenscamping@telia.com
Husbil: På södra parkeringen i Skanörs hamn finns plats för husbilar i mån av plats. Tillgång till el är begränsad.

Mer boende – Vellinge Kommun
Boende och Konferens

SBK evenemangskarta Rikskval

Vid frågor:
Projektledare/Tävlingsexpedition: Malin Steffensen, 070-297 03 84, malin@steffensens.se