SBK i Allsvenskan!

Efter framgångsrikt deltagande i Division 1 södra, är vi nu i Allsvenskan i segling.

Steget mellan Divison 1 segling och Allsvenskan är stort och vi vill nu mobilisera så många goda krafter och skickliga seglare som möjligt i Skanörs Båtklubb för en elitsatsning mot den absoluta toppen.

Vi bjuder därför in samtliga intresserade klubbmedlemmar att meddela sitt intresse att delta i laget.

Om Du inte är intresserad av att kappsegla, men vill ingå i projektet ” Skanör i Allsvenskan ” är du också hjärtligt välkommen att anmäla ditt intresse. Vi behöver hjälp med ett antal arbetsuppgifter vid sidan av själva seglandet som tex. administration ,press/media-kontakter , information internt / externt, reseplanering/hotellbokningar , fysträning, regelkurser, klubbmöten videokvällar under vintern, transporter och mycket annat.