Torsdagsseglingar

Torsdagsseglingarna 2018 börjar den 7 juni kl. 18.00 (start 19.00) och seglas sedan 14 torsdagar framöver varav 10 seglingar räknas i totalen. Vi har ett par nyheter för i år. En av nyheterna är att vi skall försöka köra en torsdagsspecial med endast C55:or och en kortare bana sista torsdagen i månaden för att uppmuntra ungdomar och nyblivna seglare att delta.

Kort över banan finns här.

Torsdagseglingarna är en av klubbens höjdpunketer under den varma säsongen. Förutom båtägarnas möjlighet att deltaga ges utrymme i de deltagande båtarna för dem som vill segla men inte vill använda/eller har egen båt. Saknar du båt men vill vara med som gast kan du anmäla dig här eller se om det finns en ledig plats på någon båt här. Har du båt men saknar besättning så finns möjlighet att söka gast här respektive anmäla behov av besättning här.

Efter genomförd segling serverar klubbmästeriet ärtsoppa med dryck till enastående självkostnadspris.

Resultat för 2018 här

Bilder 2017